ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Με την τιμή του πετρελαίου να είναι ήδη τσουχτερή και με τάση συνεχούς ανόδου τα επόμενα χρόνια, η αναζήτηση εναλλακτικών και οικονομικών τρόπων θέρμανσης / κλιματισμού είναι επιβεβλημένη.

 

Σε δεύτερη μοίρα φαίνεται ότι μπαίνει πλέον το πετρέλαιο θέρμανσης για τα ελληνικά νοικοκυριά καθώς η υψηλή τιμή του, σε συνδυασμό με τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες των καταναλωτών ελέω κρίσης, οδηγούν σε νέους εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης για τις κατοικίες αλλά και για κάθε είδος κτιρίου. Σε αυτό το πλαίσιο οι ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ αποτελούν μία εξαιρετικά αποδοτική επιλογή καθώς με πολύ μικρότερο κόστος λειτουργίας σε σχέση με τα γνωστά συστήματα θέρμανσης (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ηλεκτρικό) παρέχουν τόσο τη δυνατότητα της θέρμανσης όσο και αυτή της ψύξης καλύπτοντας τις ανάγκες υγιεινού κλιματισμού καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Οι ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ δεν παράγουν θερμότητα καίγοντας κάποιο καύσιμο, αλλά αντλούν ενέργεια που υπάρχει στον αέρα ή το έδαφος. Αντλώντας ενέργεια από το περιβάλλον και καταναλώνοντας μια πολύ μικρή ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας αποδίδουν πολλαπλάσια θερμική ενέργεια από αυτή που καταναλώνουν.  Έτσι αποτελούν το πλέον οικονομικό σύστημα θέρμανσης και δροσισμού που υπάρχει σήμερα. Αυτό βεβαιώνει και η πρόσφατη μελέτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου την οποία μπορείτε να δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο ή από το παρακάτω link:

http://www.lsbtp.mech.ntua.gr/sites/default/files/Calculations_NTUA_Nov_2013.pdf

Οι ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ μπορούν να εξοικονομήσουν μέχρι και 65% σε σύγκριση με το πετρέλαιο θέρμανσης, και 40% σε σύγκριση με το φυσικό αέριο.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Οι ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ μπορούν να εγκατασταθούν σε νέα ή παλιά κτίρια και μπορούν να συνδεθούν με όλους τους τύπους δικτύων θέρμανσης (σώματα καλοριφέρ, fan coils, ενδοδαπέδια). Επίσης δεν χρειάζεται η αφαίρεση του καυστήρα πετρελαίου αφού μπορούν να συνδυαστούν με αυτόν. Οι ανάγκες συντήρησής τους είναι μικρές. Δεν απαιτούνται παρεμβάσεις στο εσωτερικό του σπιτιού δεδομένου ότι τοποθετούνται εξωτερικά καταλαμβάνοντας πολύ περιορισμένο χώρο. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

Οι ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ανήκουν στα ασφαλέστερα οικολογικά συστήματα θέρμανσης και ψύξης. Δεν εκπέμπουν ρύπους, δεν εμφανίζουν φλόγα, ή άλλες καύσεις αφού δεν χρησιμοποιούν πετρέλαιο ή αέριο αλλά καθαρή ενέργεια από το περιβάλλον

Αντλίες Θερμότητας

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ είναι το πιο σύγχρονο κι εξελιγμένο τεχνολογικά σύστημα θέρμανσης που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Είναι ο πιο οικολογικός τρόπος παραγωγής ενέργειας δεδομένου ότι  δεν επιβαρύνεται το αστικό περιβάλλον με αιθάλη ή άλλους ρύπους

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ - ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ

Το πρόγραμμα "εξοικονόμηση κατ' οίκον" παρέχει κίνητρα στους πολίτες για να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους με νέα κουφώματα, λέβητες, θερμομόνωση, ηλιακό θερμοσίφωνα κ.ά., λαμβάνοντας επιχορήγηση που φτάνει το 70% και άτοκο δάνειο για το υπόλοιπο της επένδυσης. Οι ενδιαφερόμενοι εντάσσονται στο πρόγραμμα για την αντικατάσταση του λέβητα πετρελαίου με ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ.

 

 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ

Η τοποθέτηση μιας ΑΝΤΛΙΑΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ βελτιώνει την ενεργειακή κατηγορία του ακινήτου και, σε συνδυασμό με την άνεση και οικονομία που προσφέρει, το κάνει πιο δελεαστικό σε περίπτωση πώλησης ή ενοικίασης. Επομένως το κόστος της εγκατάστασής της ανακλάται στην αύξηση της αξίας του ακινήτου σε περίπτωση πώλησης ή ενοικίασης, ενώ αποσβένεται λόγω μείωσης κατά 60% των εξόδων θέρμανσης / δροσισμού σε περίπτωση της ιδιοκατοίκησης / ιδιόχρησης.

Αντλίες Θερμότητας

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!

Η εταιρεία JCENERGY δραστηριοποιείται στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, και εξοικονόμησης ενέργειας. Διαθέτει έμπειρους μηχανικούς και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, κατα¬σκευής και συντήρησης ενεργειακών έρ¬γων και εξασφαλίζει την αποδοτικότερη λύση για εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.